Olievlekken komen vaak voor bij het koken of het eten van een goede maaltijd. Het kost maar een keer morsen om vlekken op uw kleren te maken. Maar dat hoeft niet te betekenen dat uw favoriete poloshirt naar de prullenbak moet. Met Vanish Oxi Action binnen handbereik kunt u zelfs de meest hardnekkige kookvlekken verwijderen. Olie, boter of andere vetten blijven niet achter!

Voor het beste resultaat raden wij aan uw kleding eerst voor te behandelen met Vanish Oxi Action Wasbooster Gel. Was uw kleding vervolgens zoals gewoonlijk met uw gebruikelijke wasmiddel en voeg een extra dosis Vanish Gel toe voor een perfecte afwerking. De veelzijdige formule verwijdert olievlekken en behoudt de levendige kleuren. Het elimineert geurtjes en dat alles in één wasbeurt!

Lees verder voor tips over hoe u olie uit verschillende textielsoorten verwijdert.

Olievlekken uit kleding verwijderen

Om vetvlekken uit machinewasbare stoffen te verwijderen, moet u de vlek snel aanpakken. Om te voorkomen dat de vlek zich verspreidt naar de andere kant van het kledingstuk, neemt u een schoon papieren doekje of een doekje en dept u de olievlek, waarbij u erop let dat u deze niet verspreidt.
Voorbehandeling van uw met olie bevlekte voorwerpen is belangrijk voor het beste resultaat. Dus, om effectief olie uit kleding te verwijderen, moet u Vanish Oxi Action Wasbooster Gel gebruiken en deze eenvoudige stappen volgen om uitstekende resultaten te krijgen:

OP KLEDING

Focus op

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Gebruikstips

  1. Giet 2 ml Vanish gel rechtstreeks op de vlek en wrijf zachtjes in.
  2. Laat het product maximaal 10 minuten op de vlek zitten.
  3. Na de voorbehandeling wassen zoals gewoonlijk of grondig uitspoelen.

Olievlekken uit zijde verwijderen

Uw zijden kleding is ook niet veilig voor een vetvlek. Vlekken verwijderen is eenvoudig: Gebruik dezelfde behandeling als voor uw gewone was en voeg Vanish gel toe. Voorkom dat de olie zich verspreidt en dep de vlek met een schone doek en volg de bovenstaande instructies.

Belangrijk: Onze vlekverwijderaars werken op verschillende stoffen, maar om olievlekken op leer en suède te verwijderen, moet u professioneel advies inwinnen.

Olievlekken uit zijde verwijderen

Tips

Vermijd water: Bij vlekken van kookolie kan het verleidelijk zijn te proberen ze met water te behandelen. Olievlekken zijn echter hydrofoob, wat betekent dat ze watermoleculen afstoten. Voeg alleen water toe aan de vlek als u deze direct daarna met Vanish behandelt.

Gebruiksvoorzorgen

  • Raadpleeg de instructies op de achterkant van de verpakking voor advies over gebruik en voorzorgsmaatregelen.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Niet blootstellen aan direct zonlicht.
  • Bij twijfel over de kleurvastheid, eerst testen op een niet zichtbaar deel van de stof.
  • Voor de beste resultaten kan het nodig zijn sommige stappen in het gebruik van het product te herhalen.

Poeder of gel?

Zoek de formule die het best bij u past!

  • De GEL is ideaal voor delicate stoffen zoals zijde of wol, maar ook voor de voorbehandeling van een vlek vóór het wassen, dankzij de aangepaste dop!
  • Terwijl het POEDER gemakkelijk te gebruiken is voor alle alledaagse was.

Voeg 1 dosis toe aan elke wasbeurt om kleding langer te laten meegaan!

Poeder of gel?