OP DEZE PAGINA:

  En dan is de motivatie vinden om te gaan sporten al moeilijk genoeg, als de outfit ook nog eens helemaal bevlekt is... Stop! Gelige zweetvlekken op uw favoriete witte T-shirt of beha zijn niet langer een excuus om de sportschool over te slaan. Vanish helpt u zweetvlekken te verwijderen... en geeft u tips hoe u ze kunt voorkomen. Blijf gemotiveerd!

  ZWEETVLEKKEN ONDER DE OKSELS? GEEN PANIEK!

  Dit is natuurlijk DE grote vraag, want het gaat veel verder dan het probleem van de sportschool: alle kleding is vatbaar voor vlekken onder de oksels. Weet allereerst dat zweet niet "vies" is en bovendien niet "slecht" ruikt. In feite is het (naast andere factoren) de vochtigheid die het genereert, die de ontwikkeling van bacteriën, hun oxidatie en geuren zal stimuleren. En natuurlijk gele zweetplekken. En dan zijn anti-transpirant deodorants krachtige producten, die een film in de oksels kunnen achterlaten. Deze resten hopen zich op en oxideren van witachtig naar grijs of zelfs zwart.

  EN HOE VERWIJDER IK ZWEETVLEKKEN... OP WITTE STOFFEN?

  Zweetvlekken zijn bijzonder opvallend op witte kleding, meer dan op andere kleuren: T-shirts, sweatshirts, overhemden, enz. Om ze te verwijderen, laat u het kledingstuk tot zes uur weken in water met Vanish Oxi Action Whitening Booster, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de vlek. Zodra het geweekt is, wast u uw kledingstuk normaal met wasmiddel EN een dosis Vanish! De vlek is weg!

  Vermijd altijd het gebruik van bleekmiddel om zweetvlekken uit t-shirts en vesten te verwijderen, want de chemicaliën in bleekmiddel maken de vlekken donkerder en veel moeilijker te verwijderen.

  ... EN OP GEKLEURDE STOFFEN?

  Net als bij het verwijderen van gele zweetvlekken uit uw witte kleren en stoffen, moet u uw kleren eerst laten weken en ze dan in de was doen. Laat het kledingstuk maximaal een uur weken in water met een dosis Vanish Oxi Action Wasbooster poeder of gel. Daarna wassen zoals gewoonlijk met een dosis Vanish en de vlek zal verdwijnen.

  AANBEVOLEN PRODUCTEN

  Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder

  Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder

  Vanish Oxi Action Whitening Booster Gel

  Vanish Oxi Action Whitening Booster Gel

  ONLINE ARTIKELS