Na verloop van tijd en na vele wasbeurten kan het moeilijk zijn om uw witte linnengoed in onberispelijke staat te houden. 's Nachts kunnen er resten van zweet of make-up op uw lakens terechtkomen, waardoor ze gaan verkleuren. Maar niet met Vanish! Wit linnengoed hebben, was nog nooit zo makkelijk! Het is speciaal samengesteld om witte was te doen herleven, zelfs na 50 wasbeurten. Het voorkomt dat uw lakens grauw en dof worden, zelfs bij lage temperaturen.

VOOR KATOENEN LAKENS

Uw lakens regelmatig wassen houdt ze schoon en fris - maar kan er ook voor zorgen dat ze grauw worden. Dat is oké. Met Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder worden uw lakens in slechts één wasbeurt weer wit bij gebruik als voorbehandeling, inweken of machinewas.

VOOR LINNEN LAKENS:

Voor linnen en delicate stoffen raden wij het gebruik van onze Vanish Oxi Action Whiteness Booster Gel aan!

ONZE ANDERE TIPS OM UW LINNEN WIT TE HOUDEN!

  • Gebruik geen bleekmiddel: En nee, bleekmiddel is niet een manier om witte was te bleken! In feite maakt het vlekken en verkleurt het nog meer (en resulteert in vergeeld wasgoed). Vanish bevat geen bleekmiddel, daarom maakt het uw wittinten helderder.
  • Was uw beddengoed elke week voor een goede hygiëne en om vuil te verwijderen! Voeg altijd een dosis Vanish toe aan uw wasmachine om uw lakens witter te maken.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder

Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder

Vanish Oxi Action Whitening Booster Gel

Vanish Oxi Action Whitening Booster Gel

ONLINE ARTIKELS