Hoe lekker curry ook is, het kan hardnekkige vlekken op kleren achterlaten. Als u, zoals wij, niet zonder dit kruid kunt om uw gerechten te kruiden en als u niet kunt vermijden dat het op uw tafellakens, kleren en servetten komt, adviseren wij u om Vanish Oxi Action te gebruiken!
Met Vanish worden curryvlekken snel een oude herinnering, want onze krachtige formule met vele voordelen pakt hardnekkige vlekken aan, doet kleuren herleven en verwijdert geurtjes, zelfs in een koude wasbeurt (30°C)!

Voor het beste resultaat raden wij een proces in twee stappen aan om uw curryvlekken te verwijderen: voorbehandelen of inweken en vervolgens uw kleding normaal wassen. Voor gekleurde kleding gebruikt u Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder en voor uw witte kleding gebruikt u Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder. Beide formules zorgen voor een diepe reiniging tijdens het wassen.

Curryvlekken uit kleding verwijderen

Dankzij Vanish was vlekken verwijderen nog nooit zo eenvoudig, vooral als u de juiste reflexen aanleert. Als het uw gekleurde kleding is, gebruik dan Vanish Oxi Action Wasbooster poeder om de vlek voor te behandelen door de volgende stappen te volgen:

Curryvlekken uit kleding verwijderen

Focus op

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder
Verwijdert vlekken, elimineert geurtjes en houdt kleuren helder.

Gebruikstips

 1. Meng 10 g poeder met een gelijke hoeveelheid water en roer 30 seconden.
 2. Breng het mengsel op de vlek aan (max 5 min.).
 3. Schrob de vlek indien nodig.
 4. Was uw kleren zoals gewoonlijk met uw gebruikelijke wasmiddel en voeg een dosis Vanish toe.

Curryvlekken uit katoen verwijderen

Mensen zijn vaak bang om vlekken op katoen te behandelen omdat het een delicate stof kan zijn, maar u kunt er zeker van zijn dat u ze zonder risico met Vanish kunt behandelen. Volg gewoon de instructies hierboven.

Curryvlekken uit katoen verwijderen

Tips

Schrapen - Als het een nieuw gevormde vlek is, verwijder dan zoveel mogelijk curryresten van uw kledingstuk voordat u met de behandeling begint.
Controleren voor het wassen - Controleer altijd of er geen curryresten op het kledingstuk zitten voordat u het in de wasmachine stopt. Zo voorkomt u dat de vlek hard wordt, waardoor de kans kleiner wordt dat u de gênante vlek volledig verwijdert!

Gebruiksvoorzorgen

 • Raadpleeg de instructies op de achterkant van de verpakking voor advies over gebruik en voorzorgsmaatregelen.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Niet blootstellen aan direct zonlicht.
 • Bij twijfel over de kleurvastheid, eerst testen op een niet zichtbaar deel van de stof.
 • Voor de beste resultaten kan het nodig zijn sommige stappen in het gebruik van het product te herhalen.

Poeder of gel?

Zoek de formule die het best bij u past!

 • De GEL is ideaal voor delicate stoffen zoals zijde of wol, maar ook voor de voorbehandeling van een vlek vóór het wassen, dankzij de aangepaste dop!
 • Terwijl het POEDER gemakkelijk te gebruiken is voor alle alledaagse was.

Voeg 1 dosis toe aan elke wasbeurt om kleding langer te laten meegaan!

Poeder of gel?