Klust u graag in het weekend? Uw motor schoonmaken of het wiel van uw fiets verwisselen kan vetvlekken op uw kleren veroorzaken, maar deze kunnen gemakkelijk worden verwijderd met Vanish Oxi Action! De doeltreffende formule van deze producten zal zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen.

Bovendien behoudt de super versterkte formule de levendigheid van heldere kleuren en elimineert nare geurtjes, waardoor uw kleding schoon en fris blijft. Voor bijzonder moeilijke vlekken adviseren wij een proces in drie stappen: voorbehandelen, weken en wassen. Volg altijd de productinstructies op de verpakking. Lees verder voor tips over hoe u de beste resultaten op uw artikelen krijgt.

Vetvlekken uit kleding verwijderen

Vanish kan vetvlekken uit kleding verwijderen, zodat u ze niet hoeft weg te gooien na een verkeerd afgelopen doe-het-zelf-sessie. Voor het beste resultaat, behandelt u de vlek onmiddellijk. Gebruik Vanish Oxi Action Wasbooster Gel door deze eenvoudige stappen te volgen:

Vetvlekken op kleding

Focus op

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel
Verwijdert vlekken, doet kleuren herleven en verwijdert onnare geurtjes.

Gebruikstips

 1. Giet 2 ml Vanish gel rechtstreeks op de vlek en wrijf zachtjes.
 2. Laat het product maximaal 10 minuten in contact met de vlek.
 3. Na de voorbehandeling wassen zoals gewoonlijk of grondig uitspoelen.
 4. Voor hardnekkige vetvlekken die na het wassen blijven zitten, raden wij u aan uw artikel te weken. Voeg een beetje Vanish toe aan warm water en laat het 1 uur (maximaal) inwerken voor kleuren en tot 6 uur (maximaal) voor witte was. Na het weken, wringt u de artikelen uit en doet u ze in de was.

Tips

Zoek dekking! Verdediging is de beste aanval! Een pak dragen beschermt uw kleren tegen eventuele vetspatten. Of draag oude kleren waar u niet meer om geeft.

Vermijd water, aangezien water niet in staat is vet aan te pakken. Aangezien oliën hydrofoob zijn, breekt water ze niet af en kan het de vlekken juist meer uitgesproken maken. Dus zorg ervoor dat u geen water gebruikt, tenzij u de vlek doordrenkt met Vanish.

Gebruiksvoorzorgen

 • Raadpleeg de instructies op de achterkant van de verpakking voor advies over gebruik en voorzorgsmaatregelen.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Niet blootstellen aan direct zonlicht.
 • Bij twijfel over de kleurvastheid, eerst testen op een niet zichtbaar deel van de stof.
 • Voor de beste resultaten kan het nodig zijn sommige stappen in het gebruik van het product te herhalen.

Poeder of gel?

Zoek de formule die het best bij u past!

 • De GEL is ideaal voor delicate stoffen zoals zijde of wol, maar ook voor de voorbehandeling van een vlek vóór het wassen, dankzij de aangepaste dop!
 • Terwijl het POEDER gemakkelijk te gebruiken is voor alle alledaagse was.

Voeg 1 dosis toe aan elke wasbeurt om kleding langer te laten meegaan!

Poeder of gel?