Wanneer onze kinderen van school komen met ongeïdentificeerde vlekken op hun nieuwe winterjassen, kan dat lichtjes irritant worden! Niet alleen zijn ze vaak duur om te vervangen, maar wij vinden dat jassen en vesten moeilijker schoon te maken zijn dan andere kleding. Maar met Vanish is dat niet langer het geval!

Onze veelzijdige Oxi Action-formule verwijdert zelfs de hardnekkigste vlekken in één keer, terwijl kleuren behouden blijven en geurtjes worden geëlimineerd. U kunt kiezen tussen gel of poeder. Met beide formules maakt u uw jassen bij elke wasbeurt grondig schoon.
Om uw vlekken te behandelen, kunt u het kledingstuk voorbehandelen, laten weken en wassen, maar zorg ervoor dat u de instructies op het etiket van het kledingstuk raadpleegt. Als uw jas niet in de wasmachine kan, moet u de vlek zorgvuldig voorbehandelen en het kledingstuk daarna uitspoelen.

Volg voor het beste resultaat de onderstaande instructies of bekijk onze artikelen over vlekverwijdering voor de beste tips om vlekken uit jassen en vesten te verwijderen.

Vlekken verwijderen uit lichtgekleurde jassen

Lichte vesten zijn meestal machinewasbaar, dus we raden aan een dosis Vanish aan uw gewone wasmiddel toe te voegen als u vlekken op het oppervlak wilt verwijderen. Als de vlek hardnekkig of droog is, raden wij aan het kledingstuk voor te behandelen en het vervolgens te weken voordat het wordt gewassen (alleen als op het etiket staat dat het in de wasmachine mag).

Voor gekleurde vesten: Of het nu uw favoriete rode jas is of uw geliefde turkooizen vest, we houden allemaal van kleding die een beetje kleur toevoegt aan onze garderobes. Het is dus niet meer dan normaal dat we vlekken willen verwijderen zonder hun kleur aan te tasten. Daarom adviseren wij het gebruik van Vanish Oxi Action Multi Poeder of Gel voor gekleurde vesten. U kunt deze stappen volgen voor het beste resultaat:

Vlekken op gekleurde vesten

Focus op

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel

Vanish Oxi Action Wasbooster Gel
Verwijdert vlekken en geurtjes en beschermt de kleuren.

Gebruikstips

 1. Breng een dosis gel van 2 ml rechtstreeks op de vlek aan.
 2. Wrijf zachtjes over de vlek met de dop van het flesje en laat maximaal 10 minuten intrekken.
 3. Was zoals gewoonlijk met een extra 50 ml Vanish en gebruik uw gebruikelijke wasmiddel.
 4. Belangrijk: Controleer altijd het etiket op uw kleding om te zien of ze in de machine gewassen kunnen worden of voorgeweekt kunnen worden.

Vlekken uit lichte jassen verwijderen

Witte vesten zijn het perfecte zomergewaad, maar door hun kleur zijn ze vaak gevoelig voor vlekken. Daarom adviseren wij voor witte vesten Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder te gebruiken, dat niet alleen vlekken uit uw witte kleding verwijdert, maar deze ook weer laat glanzen! Volg de onderstaande stappen voor de voorbehandeling om de meest hardnekkige vlekken te verwijderen:

Vlekken op lichte vesten

Focus op

Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder

Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder
Witter dan wit zelfs na 50 wasbeurten*
*vergeleken met grauwe stoffen

Gebruikstips

 1. Meng 10 g poeder met een gelijke hoeveelheid water en roer 30 seconden.
 2. Breng het mengsel op de vlek aan (max 5 min.).
 3. Wrijf de vlek indien nodig in met de achterkant van het doseerdopje.
 4. Maak het doseerdopje schoon en droog alvorens hem terug in de pot te doen. Na de voorbehandeling, wassen zoals gewoonlijk.

Vlekken uit winterjassen verwijderen

Winterjassen zijn over het algemeen zwaarder en daarom moeilijker in de machine te wassen. Voor degene die in de machine gewassen kunnen worden, kunt u dezelfde stappen volgen als hierboven. Als dat niet het geval is, kunt u de vlek voorbehandelen met Vanish poeder of gel, vervolgens grondig spoelen met koud water en het proces zo nodig herhalen.

Gebruiksvoorzorgen

 • Raadpleeg de instructies op de achterkant van de verpakking voor advies over gebruik en voorzorgsmaatregelen.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Niet blootstellen aan direct zonlicht.
 • Bij twijfel over de kleurvastheid, eerst testen op een niet zichtbaar deel van de stof.
 • Voor de beste resultaten kan het nodig zijn sommige stappen in het gebruik van het product te herhalen.

Poeder of gel?

Zoek de formule die het best bij u past!

 • De GEL is ideaal voor delicate stoffen zoals zijde of wol, maar ook voor de voorbehandeling van een vlek vóór het wassen, dankzij de aangepaste dop!
 • Terwijl het POEDER gemakkelijk te gebruiken is voor alle alledaagse was.

Voeg 1 dosis toe aan elke wasbeurt om kleding langer te laten meegaan!

Poeder of gel?