Hoe verwijder je olievlekken en vetvlekken?

Is die fles olijfolie ook niet meer uit jouw keuken weg te denken? Net als de bijbehorende olievlekken op je kleren na het koken van een heerlijke pasta? Veel mensen denken dat hun kleren met olievlekken niet meer schoon te krijgen zijn, maar niets is minder waar! Vanish oxi action helpt olievlekken en vetvlekken te verwijderen. Het allerbelangrijkste? Kom meteen in actie! Ingedrongen olievlekken en vetvlekken krijg je namelijk niet meer zo gemakkelijk uit je kleren.

Om vet- en olievlekken te verwijderen draai je het kledingstuk binnenstebuiten en gebruik je warm water om de vlek vanaf de achterkant te wassen. Wil je de olievlek of vetvlek snel verwijderen, breng Oxi Action Gel aan op de vlek en laat de gel 5 minuten intrekken. Was het kledingstuk vervolgens op je normale wasprogramma in de machine, maar voeg een dosis Vanish Oxi Action Poeder toe. 

Kleren met hardnekkige en ingedrongen olievlekken en vetvlekken was je het best met de hand. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l warm water en dompel het kledingstuk met de olievlek of vetvlek hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

olie-en-vet

Belangrijk: Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?