Ziek en misselijk zijn is al erg genoeg, maar de rotzooi moeten opruimen die u net hebt gemaakt is nog erger. We hebben vaak niet in de hand waar we ziek worden of wat uw tapijten en bekledingsstoffen in gevaar brengt. Maak u geen zorgen, de Vanish formule kan u helpen uw tapijten snel en effectief te reinigen zodat u sneller kunt gaan slapen.

Voor de beste resultaten op uw katoenen tapijten en bekledingsstoffen raden wij het gebruik van de droge vlekverwijderaar aan, waarmee u vlekken effectief verwijdert in 30 seconden*!

Lees verder voor meer informatie over het verwijderen van braakselvlekken uit tapijt en bekledingsstoffen.

*op sommige vlekken

Braaksel uit tapijt verwijderen

Met onze Vanish Vlekverwijderaar, ideaal voor uw tapijten en bekledingsstoffen, is het eenvoudig om braakselvlekken uit uw tapijt te verwijderen en tegelijkertijd de geur te neutraliseren. Volg gewoon de onderstaande stappen:

Braaksel op tapijt

Focus op

Vanish Vlekverwijderaar

Vanish Vlekverwijderaar
Verwijdert vlekken en geurtjes in 30 seconden.*
*op sommige vlekken

Gebruikstips

 1. Verwijder het vuil. Draai de sprayknop op de stand « ON ».
 2. Spray op de vlek en laat inwerken (max 5 min.).
 3. Dep de vlek en verwijder overtollig product met een schone doek.
 4. Belangrijk: Vergeet niet voor gebruik de gebruikstips te lezen. Niet gebruiken op fluweel, brokaat en materialen waarvoor een chemische reiniging wordt aanbevolen. Niet gebruiken op zijden of oosterse tapijten en kleden.

Braaksel van de zetel verwijderen

Als u nare braakselvlekken op uw zetel hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u kunt dezelfde instructies volgen om de vlekken van uw zetel te verwijderen als u dat van uw tapijt zou doen. Bovendien is onze vlekverwijderaar voor tapijten kleurveilig, om uw bekledingsstoffen te helpen beschermen tegen ongewenste vlekken. Volg gewoon de instructies hierboven.

Braaksel op zetel

Tips

Zo snel mogelijk schoonmaken - Braaksel bevat maagzuur, wat betekent dat als u er niet snel bij bent, het permanent vlekken op uw tapijt kan maken. Probeer het zo snel mogelijk op te ruimen om de schade te beperken.

Gebruik geen bleekmiddel: braaksel kan een nare vlek achterlaten en uw eerste gedachte kan zijn om bleekmiddel te gebruiken om de vlek en uw tapijt te desinfecteren, maar kom niet in de verleiding: kan het erger worden als u het met bleekmiddel probeert te verwijderen. De Vanish Oxi Action formule kan deze hardnekkige vlekken effectief bestrijden en is veilig voor gebruik op verschillende tapijtkleuren en stoffen.

Verwijder de rommel - Pak alles wat u kunt op met een stuk keukenrol om het gemakkelijk weg te gooien.

Gebruiksvoorzorgen

 • Raadpleeg de instructies op de achterkant van de verpakking voor advies over gebruik en voorzorgsmaatregelen.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Niet blootstellen aan direct zonlicht.
 • Bij twijfel over de kleurvastheid, eerst testen op een niet zichtbaar deel van de stof.
 • Voor de beste resultaten kan het nodig zijn sommige stappen in het gebruik van het product te herhalen.

Poeder of gel?

Zoek de formule die het best bij u past!

 • De GEL is ideaal voor delicate stoffen zoals zijde of wol, maar ook voor de voorbehandeling van een vlek vóór het wassen, dankzij de aangepaste dop!
 • Terwijl het POEDER gemakkelijk te gebruiken is voor alle alledaagse was.

Voeg 1 dosis toe aan elke wasbeurt om kleding langer te laten meegaan!

Poeder of gel?