Wanneer u een vlek krijgt, is "snel handelen" vaak de eerste gedachte die in u opkomt. Maar dat is niet altijd mogelijk, sommige vlekken kleven en zijn moeilijk schoon te maken.

Wat uw redenen ook zijn om een oude vlek te behandelen, de kans is groot dat u deze met Vanish kunt verwijderen. De Oxi Action-formule in onze Wasbooster-lijn is ontworpen om zelfs de hardnekkigste vlekken meteen te verwijderen. Met Vanish en zijn diepgaande hygiënebevorderende werking maakt u uw kleding diep schoon en bestrijdt u vlekken en geurtjes. Behandel voorwerpen in drie eenvoudige stappen met Vanish: voorbehandelen, weken en wassen.

Lees verder voor meer informatie over hoe u de beste resultaten krijgt bij het behandelen van oude vlekken met Vanish.

Kan ik oude vlekken verwijderen met Vanish?

Ja! Vanish is in staat om zowel oude als nieuwe vlekken te verwijderen. Onze Oxi Action-formule verwijdert geurtjes en brengt de kleuren van uw kleding tot leven. De aanpak voor het verwijderen van vlekken hangt af van het soort vlek en hoe lang die er al zit, maar als algemene regel geldt dat u de vlek altijd moet voorbehandelen en het kledingstuk daarna moet weken als het een oude vlek is die is blijven zitten... Kijk op onze website voor meer gedetailleerde instructies.

Oude vlekken verwijderen

Vlekken uit kleren verwijderen nadat ze gedroogd zijn

Een van de grootste dilemma's bij het verwijderen van vlekken is kleding behandelen die is gewassen en in de droogmachine is gezet. De hitte van het drogen van kleding kan het nog moeilijker maken om vlekken te verwijderen.
Gebruik Vanish Oxi Action Multi Poeder of Gel en volg de onderstaande stappen:

Vlekken uit reeds gedroogde kleding verwijderen

Focus op

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder
Verwijdert vlekken en geurtjes op doeltreffende wijze, zelfs bij 30°C, en doet kleuren herleven.

Gebruikstips

 1. Meng een dosis (60g) in 4 l water.
 2. Week de witte was maximaal 6 uur.
 3. Week de gekleurde was maximaal 1 uur.
 4. Na het weken, wassen zoals gewoonlijk of grondig spoelen. Voor het beste resultaat schrobt u de vlek alvorens af te spoelen.

Vlekken voor het wassen uit kleding verwijderen

Meestal besluiten we om vuile kleding in de wasmachine te wassen met ons normale wasmiddel in de hoop dat dit de oplossing is. Helaas is dit vaak niet voldoende, vooral bij vlekken die moeilijker te behandelen zijn of bijzonder oud zijn. Geen zorgen - Vanish verwijdert vlekken in een mum van tijd! Volg gewoon dezelfde stappen als in het gedeelte hierboven.

Vlekken verwijderen na het wassen

Tips

Als u te maken heeft met oude vlekken op witte kleding, gebruik dan Vanish Oxi Action Whitening Booster Poeder om ze er weer zo stralend wit uit te laten zien zoals op de dag dat u ze kocht!

Gebruiksvoorzorgen

 • Raadpleeg de instructies op de achterkant van de verpakking voor advies over gebruik en voorzorgsmaatregelen.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Niet blootstellen aan direct zonlicht.
 • Bij twijfel over de kleurvastheid, eerst testen op een niet zichtbaar deel van de stof.
 • Voor de beste resultaten kan het nodig zijn sommige stappen in het gebruik van het product te herhalen.

Poeder of gel?

Zoek de formule die het best bij u past!

 • De GEL is ideaal voor delicate stoffen zoals zijde of wol, maar ook voor de voorbehandeling van een vlek vóór het wassen, dankzij de aangepaste dop!
 • Terwijl het POEDER gemakkelijk te gebruiken is voor alle alledaagse was.

Voeg 1 dosis toe aan elke wasbeurt om kleding langer te laten meegaan!

Poeder of gel?