Lezen in de zon in de tuin; in het park voor een verkwikkende wandeling, of gezellig samen op de bank: leven met een kat of een hond - of allebei! - gaat over veel tijd samen doorbrengen. De onvoorwaardelijke liefde en aanwezigheid van onze huisdieren betekent veel voor ons, en in ruil daarvoor willen we dat ze gelukkig en gezond zijn... en het maakt niet uit of ze in de verboden stoel glippen, we geven ze alles!

En dankzij Vanish zal zelfs het vuil dat ze meebrengen slechts een detail zijn vergeleken met al de tederheid die ze ons bieden!

VACHT EN HAAR OP HET TAPIJT: "IK HOU VAN MIJN HOND, MAAR HET HAAR DAT HIJ OVERAL ACHTERLAAT MAAKT ME GEK!"

Katten en honden verharen van nature het hele jaar door, vooral in het voorjaar. En als het gaat om het schoonhouden van uw huis, is dat goed te merken! Vooral op tapijten en vloerkleden, die echte haarmagneten zijn.

Als u een huisdier hebt, zal Vanish uw beste vriend zijn, vooral met Vanish Pet Expert Tapijtonderhoudsschuim. In vergelijking met "klassiek" stofzuigen, verwijdert Vanish Pet Expert Tapijtonderhoudsschuim 3 keer meer haar.

 1. Schud de fles en verstuif.
 2. Werk het schuim in het tapijt met een bezem of een borstel die niet verkleurt.
 3. Laat inwerken gedurende 2 uur of tot de behandelde zone droog is, en stofzuig vervolgens.

URINE VS. TAPIJT EN VLOERKLEED: "MIJN PUPPY IS SOMS ZO BLIJ... HIJ PLAST OP HET TAPIJT!"

Dit gebeurt vaak bij puppies wanneer ze met u spelen, wanneer u thuiskomt, wanneer gasten met hen omgaan ... voor een kleine hond in opleiding is alles nieuw en spannend en gebeuren er vaak kleine ongelukjes! Straf hem niet: laat hem er regelmatig uit en vertrouw op de Vanish Pet Expert Tapijtonderhoudsschuim, die bovendien een heerlijk schone geur achterlaat. Voor een gerichte vlek is de Vanish Pet Expert Tapijtonderhoudsspray ook uw beste vriend!

MODDERVLEKKEN OP DE VLOER: "IK WEET NIET WAAROM, MAAR MIJN KAT HOUDT VAN ROLLEN, EERST IN DE MODDER... EN DAN OP HET TAPIJT! HIJ IS TE SCHATTIG OM BOOS OP TE BLIJVEN, MAAR WAT EEN LAST OM SCHOON TE MAKEN!"

Het is onvermijdelijk dat er, zelfs met goed opgevoede en voorzichtige huisdieren, af en toe moddersporen in huis komen op de tapijten en vloerkleden! En dat geldt des te meer als uw hond of kat graag de tuin verkent en buiten wandelt, vooral in de herfst en de lente als het veel regent.

Gebruik Vanish Pet Expert Tapijtonderhoudsschuim in de gang, woonkamer, trap... d.w.z. waar veel voetafdrukken (en modderige pootjes!) te zien zijn.

 1. Bereid de reiniging van het tapijt of vloerkleed voor door eerst alle overtollige "vaste stoffen" te verwijderen: dode bladeren, grasresten, stukjes opgedroogde modder...
 2. Als het een tapijt is, goed schudden!
 3. Laat het Vanish Pet Expert Tapijtonderhoudsschuim inwerken tot het oppervlak volledig droog is.
  Dit duurt minstens 20 minuten, en maximaal 2 uur. Zorg ervoor dat de kamer goed geventileerd is tijdens de droogfase, en opnieuw tijdens het stofzuigen - u kunt op het tapijt of tapijt lopen.
 4. Stofzuig voorzichtig en zorg ervoor dat u al het reinigingsmiddel opzuigt.
 5. Sluit na gebruik het deksel van het schuim goed af.
 6. In sommige gevallen kunnen er lichtere plekken op het tapijt of vloerkleed zijn, omdat het product op sommige plekken meer kleeft. Maak u geen zorgen, stofzuig nog een keer en alles komt in orde!

Als u een kattenliefhebber of hondenliefhebber bent en uw hond komt helemaal modderig terug van een wandeling, raak dan niet in paniek! Met Vanish, is het reinigen van tapijten en bekledingsstoffen ... niet ingewikkeld! Pak uw Vanish Pet Expert Tapijtonderhoudsschuim of Vanish Pet Expert Tapijtonderhoudsspray en pak de vlekken aan zodra u ze ziet.

Om uw tapijten, vloerkleden en bekledingsstoffen te verzorgen door vlekken en vuil te verwijderen, gebruikt u Vanish! Volg de instructies op de achterkant van het product en Vanish zal uw dagelijkse bondgenoot zijn, zelfs met uw huisdieren!

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vanish Vlekverwijderaar

Vanish Vlekverwijderaar
Vlekken verwijderen in 30 seconden.*
*op sommige vlekken