VANISH’ HANDLEIDING VOOR TAPIJT

In een druk huishouden duurt het meestal niet lang voordat de eerste vlekken verschijnen op je tapijt. De oorzaak verschil vaak van vieze modderschoenen tot limonade en dus heeft iedere vlek haar eigen behandelwijze.   En voor wie er af en toe tot waanzin wordt gedreven door vlekken in het tapijt, is er goed nieuws. Vanish heeft namelijk verschillende producten die ervoor zorgen dat de vlekken in jouw tapijt net zo makkelijk weer verdwijnen als dat ze zijn ontstaan.

In een druk huishouden duurt het meestal niet lang voordat de eerste vlekken verschijnen op je tapijt. De oorzaak verschil vaak van vieze modderschoenen tot limonade en dus heeft iedere vlek haar eigen behandelwijze. En voor wie er af en toe tot waanzin wordt gedreven door vlekken in het tapijt, is er goed nieuws. Vanish heeft namelijk verschillende producten die ervoor zorgen dat de vlekken in jouw tapijt net zo makkelijk weer verdwijnen als dat ze zijn ontstaan.

Lees verder om meer te weten te komen over onze vijf producten die er vlekkeloos voor zorgen dat de meest hardnekkige vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  • Vanish Power Mousse

Vanish Power Mousse is niet enkel een vlekverwijderaar, maar zorgt er, dankzij een speciale conditionering formule, ook voor dat de vezels in je tapijt worden verfrist en verzacht. 

Voor tapijt dat al wat langer meegaat, raden wij aan om ons populaire reinigingsschuim te gebruiken. Dit schuim is ontwikkeld voor vuil dat zich door de jaren heen geleidelijk heeft opgebouwd en kan het best gebruikt worden op plekken die veel te verduren hebben zoals gangen en trappen.

Voor gebruik schud je de flacon. Hierna spray je het schuim op het gebied dat je wil behandelen. Let op: houd een sprayafstand van 80 centimeter aan. Gebruik vervolgens een vochtige doek om ervoor te zorgen dat het schuim goed in het tapijt trekt. Laat het schuim maximaal twee uur lang intrekken. Haal daarna even de stofzuiger erover en je tapijt is weer als nieuw.

  • Vanish Powerpowder

Wanneer je op zoek bent naar een makkelijke en effectieve manier om grote oppervlakken van je tapijt te reinigen, probeer dan Vanish Powerpowder eens. Dit wondermiddel zorgt voor een diepe reiniging  en laat je tapijt er weer als nieuw uitzien in slechts 20 minuten.

Het maakt niet uit welke vlekken je behandelt, olie, modder of grasvlekken, Vanish Powerpowder verwijdert ze allemaal. Zorg ervoor dat je, voordat je aan de slag gaat, de ramen open zet en je tapijt stofzuigt.

Schud de flacon en sprenkel het product gelijkmatig over het beoogde oppervlak. Dit oppervlak mag niet groter zijn dan 80 centimeter bij 80 centimeter. Hierna borstel je met een droge, zachtharige borstel, het poeder in het tapijt. Na ongeveer 20 minuten heeft het poeder zich aan de vlek gehecht en hoef je het enkel op te zuigen met de stofzuiger.

Met dank aan deze vijf tapijtreinigers kun je alle tapijten, hoe vies ze er ook uitzien, met een beetje hulp van Vanish weer nieuw leven in blazen.