HOE KOM JE FRIS DE DAG DOOR

Hoewel zweten er voor zorgt dat je lichaamstemperatuur wordt gereguleerd, kan het ook voor ongemakkelijke situaties zorgen. Denk aan zweetvlekken en gele vlekken in je kleding. Maar, maak je geen zorgen, terwijl je lichaam voor zichzelf zorgt, zorgt Vanish voor je kleding.  Lees hier onze tips om je fris de dag door te helpen.

Klaar maken voor de dag

Neem de tijd wanneer je je 's ochtends aan het klaarmaken bent. Terwijl je gehaast door het huis rent zorg je er namelijk alleen maar voor dat je meer zweet dan nodig is.
Top tip:probeer de ramen open te houden tot je weg gaat zodat er een frisse wind door het huis waait.


Naar je werk reizen
Niemand heeft zin om in de spits te reizen, dus het is begrijpelijk dat je geen zin hebt om in een overvolle bus of trein te stappen. Toch kan je wat voorzorgsmaatregelen nemen zodat je fris blijft na je reis.

De reis naar werk kan je natuurlijk niet overslaan, maar het kan al schelen als je een trein vroeger of later neemt indien dit mogelijk is. Wanneer je op een kantoor werkt zou je ook in een luchtig t-shirt kunnen reizen en dit op kantoor kunnen omwisselen voor iets anders.

Vergaderingen

De druk die je tijdens een vergadering voelt kan er voor zorgen dat je overmatig gaat zweten. Het is normaal om te zweten wanneer je nerveus of gestresst bent. [JW1] 

Gelukkig hoe je je geen zorgen te maken over de gele vlekken die achterblijven, want Vanish Oxi Action Gel kan altijd helpen bij het verwijderen van zweetplekken.
Top tip:Lees altijd de instructies op de verpakking en check de labels in je kleding om het juiste wasvoorschrift toe te passen.

Je kan je lijf niet laten stoppen met zweten, maar je kan de onvermijdelijke zweetvlekken wel verwijderen. Zelfs wanneer je je kleding niet gelijk wast kan Vanish nog de ingedroogde vlekken verwijderen.

Heb jij een vlek die je wilt verwijderen of een Vanish tip die je wilt delen? Bezoek dan het Vanish Tip Exchange platform om je vlekverwijder tips te delen en tips van andere te ontdekken.