FEEST! HET PLANNEN VAN EEN KINDERFEESTJE

Hoewel we veel weten over het opruimen en verwijderen van vlekken na een feestje, weten wij bij Vanish ook hoe we een feestje moeten bouwen! Wij weten alles van kinderpartijtjes en delen dit graag met jullie. Daarom hier een paar superleuke thema's voor kinderfeestjes! 

Piraten

Geef je over! Bij een piratenfeestje denken we aan schatten zoeken, ooglapjes en piraten-snacks. Taart, chocolade en koekjes zijn de juiste ingrediënten voor een gelaagd feestje (pas wel op voor snoepers!). Voeg wel wat vers fruit toe aan al deze zoetigheid om gemis aan vitamine C te voorkomen. Vergeet ook vooral de papegaai en het houten been niet!

Prinsessen

Disney Prinsessen zijn ook heel leuk! Kruip in de huid van hun favoriete karakters, zoals Elsa van Frozen, Jasmine van Aladin of Belle van Beauty en het beest. Brengt het feestje tot een hoogtepunt met gebak, thee en doe een dansje als afsluiter.  

Cowboys

Voor de stoere en ruige avonturiers is een cowboyfeestje helemaal geschikt. Met swingende muziek, ezeltje prik, barbecue en zelfs rodeo rijden, wordt dit een geweldig feestje! Breng het avontuurlijke naar boven met teamspelletjes - en vergeet vooral je cowboyhoed niet! 

Ruimte

Versier je ruimtefeestje met sterren, raketten en planeten. Voor nog meer plezier knutsel een echte raket in elkaar en serveer ruimtevoedsel en ruimtegebakjes. Pas wel op voor de vliegende schotels! Lanceer je kleine ontdekkingsreizigers de ruimte in en stuur ze op een galactisch avontuur, op zoek naar de maan!   

Pop!

Pak de microfoon en steel de show met een popster feestje. Vermaak de kids met karaoke! Traktaties voor de zangers en een paar bekende nummers staan garantie voor een onvergetelijke dag.

Sport

Of het nu voetbal, basketbal of zelfs midgetgolf is, een sportfeestje zal je kinderen in een mum van tijd van de bank krijgen! Organiseer een paar leuke activiteiten in een grote ruimte waar je kinderen lekker kunnen spelen. Maak een sportieve snack met veel groenten en fruit om ze fit te houden! Een sinaasappeltje tijdens de rust is zeker een aanrader.

Zo, dit waren onze partytips. Vergeet na afloop van het feestje niet dat je bij het verwijderen van vlekken Vanish gebruikt.