VERKLEURDE WITTE KLEDING: HOE JE JE KLEDING WEER HELDER WIT MAAKT

Wit is een van de meest klassieke en energieke kleuren die het hele jaar door gedragen kan worden.    Of het nu gaat om een helder wit overhemd, ondergoed, handdoeken, beddengoed of een leuk alternatief voor the little black dress, we hebben allemaal witte kleding in onze kledingkast of kledingladen liggen die we weer helder wit willen hebben!

Wit is een van de meest klassieke en energieke kleuren die het hele jaar door gedragen kan worden. Of het nu gaat om een helder wit overhemd, ondergoed, handdoeken, beddengoed of een leuk alternatief voor the little black dress, we hebben allemaal witte kleding in onze kledingkast of kledingladen liggen die we weer helder wit willen hebben!

Witte kleding heeft soms meer aandacht nodig om even mooi te behouden als kleren met verschillende kleuren.

Met de hulp van Vanish zijn er verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je witte kleding nog net zo helder en stralend eruit zien als wanneer je ze nieuw kocht.

Waarom wit vervaagd

Hoe mooi je witte kleding in je garderobe ook is, na verloop van tijd zullen ze beginnen te vervagen. Zelfs als je ze alleen bij speciale gelegenheden zou dragen, veranderd de witte kleur in een grijsachtige kleur tenzij je het juiste product gebruikt om hem helder en wit te houden.

Grasvlekken, zweetvlekken, regelmatig wassen, blootstelling aan de zon en veelvuldig gebruik kunnen allemaal hun tol opeisen van je witte kleding.

Bespaar hoge kosten en veel moeite om je oude verkleurde kleren te vervangen, verban het grijze in een paar eenvoudige stappen.

Vanish gids voor witte was

Hier zijn vier moeiteloze tips om je garderobe blijvend schitterend wit met Vanish Gold White te houden.

1. Was met Vanish

Van veel huismiddeltjes, zoals azijn, citroensap en zelfs oplosbare aspirine wordt gedacht dat ze witte kleding helderder maken. Echter Vanish producten zijn speciaal ontwikkeld om wit weer wit te maken, of het nou om beddengoed of om je favoriete shirt gaat.

Om je witte wasgoed drie tinten lichter te maken, voeg je eenvoudig een schep Vanish Gold Whitetoe aan 4L warm water en laat je de kleding voor maximaal zes uur weken. Voeg vervolgens een extra schep toe aan je wasmachine en was zoals je dat normaal doet.

Als alternatief kan je de Vanish Gold Gel voor witte kleding uitproberen.

2. Was wit altijd apart

Hoewel het verleidelijk is om wit met andere lichte kleuren te mixen, kunnen kleuren makkelijk afgeven en daarvoor moet je wit altijd apart wassen.

3. Vermijd bleek

Chloor is slecht voor wit. Wanneer dit gecombineerd wordt met ijzer en warm water kan het ervoor zorgen dat kleding geel wordt. Gebruik dus alleen producten die speciaal ontworpen zijn voor de witte was.

4. Berg de witte was apart op

Om je witte kleren wit en stralend te houden, houdt ze dan weg van donkere gekleurde was. De gekleurde stoffen kunnen vlekken achterlaten op je witte kleren. Het is dus van belang om ze gescheiden te houden.

Door deze vier eenvoudige stappen op te volgen met hulp van Vanish, ben je in staat om je witte was stralend wit te houden seizoen na seizoen.