Theevlekken verwijderen

Ongelukjes met een kopje thee zijn voor veel mensen wellicht dagelijkse kost op kantoor of thuis. Onze Vanish Carpet Gold voor tapijt, vloerkleed of mat is een efficiënte oplossing om deze diepe theevlekken meteen op je tapijt aan te pakken. Volg de instructies om dezehardnekkige theevlekken te verwijderen.

Hoe verwijder je theevlekken? 

Voor een verse theevlek: maak de theevlek goed droog door op de theevlek te deppen met een papieren of een katoenen doek, spuit dan Vanish Carpet Gold Spray op de theevlek en laat het maximaal vijf minuten inwerken. Dep vervolgens opnieuw met een schone, absorberende doek. Voor een droge theevlek: spuit het product, laat het gedurende maximaal vijf minuten inwerken op de theevlek en wrijf dan de theevlek weg met een schone, absorberende doek. Onze beste theevlek verwijderingstip die we kunnen geven is om de theevlek niet te laten drogen. Theevlekken zijn moeilijker te verwijderen als ze niet onmiddellijk worden behandeld. Wij raden dan ook aan om een tapijt, vloerkleed of mat niet te drogen in de zon voordat je de theevlek naar eigen tevredenheid hebt kunnen verwijderen.

Kleine tip van Vanish om de theevlek beter te kunnen verwijderen. Strooi ruim met zout op de theevlek, zo zal je ervoor zorgen dat de vloeistof in het zout trekt, waardoor het makkelijk is om de theevlek te behandelen met Vanish Oxi Action Carpet Spray. 

Probeer altijd Carpet Gold Spray op een onopvallend stukje van je tapijt, vloerkleed of mat om te voorkomen dat de stof hier tegen bestand is. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor gebruik, niet alle tapijten, kleden en matten kunnen tegen Vanish Carpet Gold Spray. Niet gebruiken op zijde of Perzische tapijten. 

Vlekken uit tapijt verwijderen thee

Carpet Gold Spray 500ml

Carpet Gold Spray 500ml

Onze beste vlekverwijderende spray voor tapijten en matten.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?