Hoe verwijder je koffievlekken uit je tapijt, vloerkleed of mat

Een koffievlek valt niet altijd goed. Koffievlekken zijn heel moeilijk te verwijderen en kunnen een echte nachtmerrie zijn. Vanish Carpet Gold Spray voor tapijt, vloerkleed of mat bevat een formule die koffievlekken doeltreffend te lijf gaat. Volg de instructies om deze hardnekkige vlekken te verwijderen.

Hoe verwijder je koffievlekken uit je tapijt, vloerkleed of mat?

Koffievlekken verwijder je bij voorkeur met Vanish Carpet Gold Spray. De instructies zijn precies hetzelfde als theevlekken verwijderen. Voor een verse koffievlek: maak de koffievlek goed droog door op de vlek te deppen met een papieren of een katoenen doek, spuit dan de Vanish Carpet Gold Spray op de koffievlek en laat het maximaal vijf minuten inwerken. Dep vervolgens opnieuw met een schone, absorberende doek over de behandelde koffievlek.

Voor een droge koffievlek: spuit het product op de koffievlek, laat het gedurende maximaal vijf minuten inwerken en wrijf dan de koffievlek weg met een schone, absorberende doek. Onze beste koffievlek verwijderingstip die we kunnen geven is om de koffievlek niet te laten drogen. Koffievlekken zijn moeilijker te verwijderen als ze niet onmiddellijk worden behandeld. Wij raden dan ook aan om een tapijt, vloerkleed of mat niet te drogen in de zon voordat je de koffievlek naar eigen tevredenheid hebt kunnen verwijderen.

Kleine tip van Vanish om de koffievlek beter te kunnen verwijderen. Strooi ruim met zout op de koffievlek, zo zal je ervoor zorgen dat de vloeistof in het zout trekt, waardoor het makkelijk is om de koffievlek te behandelen met Vanish Oxi Action Carpet Spray.

Vlekken uit tapijt verwijderen koffie

Carpet Gold Spray 500ml

Carpet Gold Spray 500ml

Onze beste vlekverwijderende spray voor tapijten en matten.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?