Hoe verwijder je theevlekken?

Je hebt net een heerlijk kopje thee gezet, maar dan laat je het theezakje op je kleren vallen. Ben je bang dat je die vlek er nooit meer uit krijgt? Geen paniek! Met Vanish Oxi Action maken theevlekken namelijk geen schijn van kans. Behandel de vlek meteen en laat ze niet opdrogen. Vergeet niet dat theevlekken heel hardnekkig zijn als je ze niet meteen aanpakt. 

 Was op je normale wasprogramma, en voeg 60 ml Vanish Oxi Action Gel toe aan je wasproduct.

Kleren met hardnekkige en ingedrongen vlekken was je het best met de hand. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l warm water en dompel het kledingstuk hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit. Vanish rekent af met alle vlekken, ook vlekken ontstaan door thee. 

thee

Vanish Oxi Action Gel

Breng de gel aan op de vlek en laat 5 minuten intrekken. Was op je normale wasprogramma, maar voeg 60 ml Vanish Oxi Action Gel toe aan je wasproduct. Kleren met hardnekkige en ingedrongen vlekken was je het best met de hand. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l warm water en dompel het kledingstuk hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?