Hoe verwijder je mosterdvlekken?

Mosterd kan erg nare vlekken opleveren die moeilijk te verwijderen zijn. Snelheid is je grootste vriend bij het verwijderen van mosterdvlekken. Schraap zoveel mogelijk mosterd van je kleding, maar pas op dat je geen vezels kapot maakt.

Smeer Vanish Oxi Action Gel direct op de voorkant van de mosterdvlek en op de achterkant van de mosterdvlek, en wrijf het zachtjes in. Laat het maximaal vijf minuten inwerken voordat je je kleding normaal wast in de wasmachine met een schepje Vanish Oxi Action Gold Poeder

Met Vanish Oxi Action Poeder in de handwas voor extra hardnekkige vlekken die je helemaal wilt verwijderen: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk en was het in de wasmachine. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis extra Vanish vlekkenverwijderaar aan je wasmachine toevoegen.

Als je een mosterdvlek wilt verwijderen op het tapijt, gebruik je Vanish Oxi Action Carpet. Breng het direct aan op de vlek en laat het voor 5 minuten inwerken. Herhaal dit proces totdat de vlek verdwijnt.

mosterd

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?