Hoe verwijder je aarde en modder vlekken uit je vloerkleed, tapijt of mat

Een beetje aarde en regen in combinatie met spelende kinderen of huisdieren en je vloerkleed, mat of tapijt zijn onherstelbaar vies. Of niet? Een tapijt is natuurlijk gevoelig voor dit soort aarde en moddervlekken. Een aarde en moddervlek is daardoor snel gemaakt. Gelukkig komen we er ook snel weer vanaf met Vanish producten die speciaal voor vlekken in je vloerkleed, tapijt of mat zijn ontwikkeld.

Modder en aarde vlekken verwijderen met Vanish Gold Mousse

Om modder en aarde vlekken van je vloerkleed, tapijt of kleed te verwijderen raden wij aan Vanish Power Mousse te proberen.

Het is makkelijk te gebruiken en werkt op je vloerkleed, tapijt en mat in om 5 keer zoveel vuil van aarde en modder te verwijderen dan bij stofzuigen.

Dus hoe gebruik je Vanish Gold Mousse?

Het is heel simpel eigenlijk. Schudden voor gebruik en spray. That’s it.

Wrijf de Vanish Power Mousse in met behulp van een schone, kleurvaste spons of dweil. Laat de mousse 2 uur inwerken en drogen tot je gaat stofzuigen. En je tapijt, vloerkleed of mat is weer schoon, vlekken verwijderen was nog nooit zo simpel.

Modder en aarde vlekken verwijderen met Vanish Carpet Gold Spray

Je kunt ook Vanish Carpet Gold Spray proberen om de aarde of modder vlek te verwijderen van je tapijt, vloerkleed of mat.

Vanish Carpet Gold Spray werkt in op de aarde of modder vlek en kan het ook in één keer verwijderen. Als aarde of modder eenmaal is ingetrokken kan je een borstel gebruiken om zoveel mogelijk uitgedroogde modder of aarde voorzichtig weg te borstelen.

Voor het beste resultaat kan je de aarde of modder vlekken beter direct behandelen, draai de spuit open en spray Vanish Carpet Gold Spray direct op de aarde of moddervlek. Laat het product 5 minuten intrekken. Dep en wrijf voorzichtig op de vlek met een absorberende doek of spons om de vloeistof en de vlek te verwijderen.

Modder en aarde vlekken verwijderen met Vanish Gold Poeder

Schud het Vanish Gold Poeder uit de verpakking en sprenkel het product gelijkmatig over het beoogde oppervlak. Dit oppervlak mag niet groter zijn dan 80 centimeter bij 80 centimeter. Hierna borstel je met een droge, zachtharige borstel, het poeder in het tapijt, vloerkleed of een mat. Na ongeveer 20 minuten heeft het poeder zich aan de vlek gehecht en hoef je het enkel op te zuigen met de stofzuiger.

Vlekken verwijderen was nog nooit zo simpel, vertrouw roze, vergeet vlekken! 

 

Belangrijk: Volg altijd de gebruiksinstructies zoals aangewezen op de productverpakking.

 

modder

Carpet Gold Poudre 650g

Carpet Gold Poudre 650g

Ons beste vlekverwijderende poeder voor tapijten en matten.
Carpet Gold Mousse 600ml

Carpet Gold Mousse 600ml

Ons beste vlekverwijderende schuim voor tapijten en matten.
Carpet Gold Spray 500ml

Carpet Gold Spray 500ml

Onze beste vlekverwijderende spray voor tapijten en matten.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?