Hoe verwijder je koffievlekken?

Onderweg naar een sollicitatiegesprek koop je vlug een koffie to go, maar je bent bijna te laat en je begint te rennen en plots stoot iemand tegen je aan. Het resultaat? Een pracht van een koffievlek op je witte hemd. Vergeet het maar, die eerste indruk is om zeep! 

Of niet? Gebruik de volgende stappen om er zeker van te zijn dat je die oude of verse koffievlek kunt verwijderen. Laat de koffievlek niet uitdrogen, houd de koffievlek vochtig tot je thuis bent en gebruik Vanish Oxi Action poeder of Vanish Oxi Action Gel. Behandel de koffievlek eerst voor en was je kleding vervolgens als gebruikelijk.

Behandel de koffievlek meteen voor met Oxi Action Gel en laat ze niet opdrogen. Een opgedroogde koffievlek krijg je er namelijk niet meer zo gemakkelijk uit. Dep met een doekje voorzichtig op de verse koffievlek en begin niet te wrijven, want zo maak je de koffievlek alleen maar groter.

Week je kleding gelijk in koud water wanneer je een oude koffievlek wilt verwijderen. Wanneer het kledingstuk goed doorweekt is breng je Vanish Oxi Action Gel aan op de koffievlek. Laat dit niet langer dan 5 minuten intrekken. Tot slot, was je je kledingstuk in koud water met wasmiddel om alle vage koffievlekken zeker kwijt te zijn. Wanneer je kleding opgedroogd is zal je het zo goed als vlekvrij zijn. 

Met Oxi Action Gel poeder. 

  • Neem ¼ schep van Vanish Oxi Action Poeder en voeg ¾ warm water toe (40°C maximum), meng het goed door elkaar en breng het aan op de koffievlek.
  • Wrijf het mengsel in op de koffievlek met de onderkant van je schepje, deze is speciaal ontworpen om Vanish in de vlek in te laten werken.
  • Laat het maximaal 10 minuten inwerken, je zou al verschil moeten merken.  
  • Doe je kleren in de wasmachine en voeg een schep Vanish Oxi Action poeder toe aan je wasmiddel.

Was je kleding als gebruikelijk, Vanish doet zijn werk en je kleren komen weer vlekkeloos uit de wasmachine.

 Vanish Oxi Action rekent af met koffievlekken. Vertrouw op Vanish en maak je klaar voor dat charmeoffensief ... 

Nu jouw kleding weer helemaal schoon is, kan jij weer aan de slag!

 

koffie

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?