Hoe verwijder je klei- en grind vlekken?

Iedere tennisspeler zal het beamen: klei en grind vlekken op je kleren zijn geen lachertje. Zo'n vlek is namelijk héél hardnekkig. Een opgedroogde vlek op je kleren lijkt dan ook een verloren zaak ... Gelukkig is Vanish er om je te helpen! Volg deze instructies en je kleren zien er in geen tijd weer zo goed als nieuw uit.

Het allerbelangrijkste? Laat de klei en grind vlekken eerst helemaal drogen en borstel de klei en grind resten dan zo veel mogelijk weg. Dé sleutel tot succes? Laat de klei en grind vlekken op de kleding weken. Los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk of het textiel met de klei of grind vlek hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was maximaal 6 uur weken.

Was vervolgens je kleren op een normaal was programma, maar voeg een dosis Vanish toe voor een nóg beter resultaat om de laatste klei en grind resten te verwijderen.

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde klei en grind vlekken onder handen. 

Verwijder de opgedroogde klei- of grindresten met een stomp mes of lepel (of schud de kleding goed uit). Zo krijg je de vlek er al grotendeels uit.

Maak de klei- of grind vlek nat met koud water en wrijf het vuil weg. Laat de kleding vervolgens drogen.

Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed komaf te maken met die vlek.

klei-en-grind

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?