Hoe verwijder je ketchup vlekken?

Een enorme ketchupvlek op je favoriete bloesje? Op het eerste gezicht misschien een nachtmerrie, maar niet getreurd! Met Vanish Oxi Action Poeder ziet je bloesje er in geen tijd weer als nieuw uit. 

Het allerbelangrijkste? Verwijder eerst de ketchup resten en dep daarna op de vlek met een droog doekje. Niet wrijven, want zo maak je de vlek alleen maar groter.

Om ketchup vlekken te verwijderen kun je je kleding of je kleding of tafelkleed het beste een uur laten weken in een mengsel van 4 liter warm water en 60ml Vanish Gold Oxi Action Poeder

Gebruik Vanish Oxi Action Gold Poeder om sausvlekken, van bijvoorbeeld ketchup of BBQ-saus, in een handomdraai te verwijderen. Meng ¼ lepel poeder met ¾ lepel warm water en gebruik de onderkant van de lepel om het mengsel in de vlek te wrijven. Laat het mengsel vijf minuten intrekken. Als het om hardnekkige vlekken gaat, laat je kleding dan een uur weken in een mengsel van 1 eetlepel poeder en 4 liter warm water. Voor het beste resultaat was je het kledingstuk daarna zoals gebruikelijk, maar voeg je nog een keer 1 lepel poeder aan de was toe. Voor een nóg beter resultaat kun je ook nog een dosis voorbehandeling vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Zolang je je hoofd koel houdt en ervoor zorgt dat je Vanish in huis hebt om hiermee na je etentje vlekken te verwijderen, zal je BBQ-feestje ongetwijfeld een succes worden!

ketchup

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?