Hoe verwijder je vruchtensap vlekken

Vruchtensap kan nare vlekken achterlaten, vooral vruchtensap vlekken zoals die van bessen- en druivensap, aangezien deze tannine bevatten. Deze vlekken kunnen echter wel gemakkelijk worden verwijderd, je begint met de vlek te spoelen in warm water. Spoel de vlek nadat je deze 5 minuten hebt laten staan opnieuw af, maar dit keer met heet water. Is de vlek nog steeds niet weg? Wrijf een beetje Vanish Oxi Action Gel in de kleding en voeg een schepje Vanish Oxi Action poeder toe aan de was om voorgoed van de vlek af te zijn. Spoel de vlek uit met koud water en laat minstens 5 minuten rusten. Spoel daarna de achterkant van de stof uit met warm water. Giet ook heel warm water op de vlek en spoel overvloedig uit.

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder met de vruchtensap vlek. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

Belangrijk: Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan.

 

fruitsap

Vanish Oxi Action Gel

Vanish Oxi Action Gel

Vanish Oxi Action met krachtige Oxi Lift staat garant voor een subliem resultaat vanaf de eerste wasbeurt. Ook de meest hardnekkige vlekken maken geen schijn van kans! Vanish werkt doeltreffend tegen 101 soorten hardnekkige vlekken!
Vanish Gold Powergel

Vanish Gold Powergel

Vanish Vlekkenverwijderaar vóór het wassen: weekt vlekken meteen los, voor een schitterend resultaat na de wasbeurt.
Vanish Powergel 200ml

Vanish Powergel 200ml

Vanish Vlekkenverwijderaar vóór het wassen: weekt vlekken meteen los, voor een schitterend resultaat na de wasbeurt.
Vanish Oxi Action Crystal White Poeder

Vanish Oxi Action Crystal White Poeder

Vanish Oxi Action Crystal White zorgt was na was voor een stralend wit en vlekkeloos resultaat! Vanish werkt doeltreffend tegen 101 soorten hardnekkige vlekken!
Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Gold Oxi Action Poeder

Vanish Oxi Action Gold is de krachtigste vlekverwijderaar van Vanish met zichtbaar resultaat in slechts 30 seconden! Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?