Hoe verwijder je vruchtensap vlekken

Vruchtensap kan nare vlekken achterlaten, vooral vruchtensap vlekken zoals die van bessen- en druivensap, aangezien deze tannine bevatten. Deze vlekken kunnen echter wel gemakkelijk worden verwijderd, je begint met de vlek te spoelen in warm water. Spoel de vlek nadat je deze 5 minuten hebt laten staan opnieuw af, maar dit keer met heet water. Is de vlek nog steeds niet weg? Wrijf een beetje Vanish Oxi Action Gel in de kleding en voeg een schepje Vanish Oxi Action poeder toe aan de was om voorgoed van de vlek af te zijn. Spoel de vlek uit met koud water en laat minstens 5 minuten rusten. Spoel daarna de achterkant van de stof uit met warm water. Giet ook heel warm water op de vlek en spoel overvloedig uit.

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder met de vruchtensap vlek. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

Belangrijk: Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan.

 

fruitsap

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?