Hoe verwijder je barbecuesaus vlekken?

Hoeveel servetjes je ook klaarlegt en hoe voorzichtig jij en je gasten ook eten, bij een barbecue ontstaan er altijd vlekken! Aardappelpuree en spareribs lekker met een beetje saus, vervolgens duw je een beetje te hard op de barbecuesaus fles en je hebt een vlek. Barbecuesaus vlekken, ketchupvlekken, vettigheid van spareribs en ander bbq vlees zijn onlosmakelijk verbonden met een lekkere barbecue, of deze nu op je kleding of op het tafelkleed terechtkomen.

Het resultaat: een prachtige vlek op je nieuwe T-shirt én op de kleren van je tafelgenoot! Wij hebben gelukkig dé oplossing. De producten van Vanish gaan vlekken van barbecuesaus namelijk efficiënt te lijf. Met Vanish is vlekken verwijderen geen punt.

 

Wat is het allerbelangrijkste waar je aan moet denken bij het verwijderen van BBQ saus vlekken?

 

Dat je de vlek zo snel als mogelijk moet behandelen. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het is om ze volledig te verwijderen. Vergeet niet dat vlekken van barbecuesaus heel hardnekkig zijn omdat ze vettig en moeilijk te verwijderen zijn.

Verwijder de zichtbare vaste stoffen met een mes of een lepel. Dep het gebied vervolgens met een schone papieren doek of een snee brood dat goed vloeistoffen kan opnemen. En denk eraan niet wrijven, want hierdoor wordt de vlek nog dieper in de stof gedrukt.

 

Barbecue-saus vlekken verwijderen met Vanish Oxi Action Gold poeder

 

Gebruik Vanish Oxi Action Gold Poeder om vlekken van barbecuesaus, vetvlekken van spareribs en ander bbq vlees in een handomdraai te verwijderen. Meng ¼ lepel poeder met ¾ lepel warm water en gebruik de onderkant van de lepel om het mengsel in de vlek te wrijven. Laat het mengsel vijf minuten intrekken. Als het om hardnekkige barbecuesaus vlekken, vetvlekken van spareribs en ander bbq vlees gaat, laat je kleding dan een uur weken in een mengsel van 1 lepel poeder en 4 liter warm water. Voor het beste resultaat was je het kledingstuk daarna zoals gebruikelijk, maar voeg je 1 lepel poeder aan de was toe.

 

Barbecue-saus vlekken verwijderen met Vanish Oxi Action gel 

 

Stap een: gebruik een dop vol met Vanish Oxi Action Gel om de vloeistof direct op de vlek aan te brengen.

Stap twee: wrijf zachtjes de gel in de vlek met de onderkant van de dop.

Stap drie: laat de gel op de vlek intrekken, tien minuten maximaal.

Stap vier: plaats een dop met een dosis van 60ml Oxi Action Gel in de wasmachine, was dan het kledingstuk zoals gewoonlijk.

Herhaal indien nodig.

 

Barbecue-saus vlekken verwijderen van vloerkleden 

 

Heb je een vlek op je vloerkleed omdat je tijdens het opruimen van de bbq een beetje hebt geknoeid onderweg naar de keuken. Geen probleem, Vanish neemt zelfs saus, olie en vetvlekken onder handen van je vloerkleed, tapijt en mat.

 

Vanish Carpet Gold Spray

Gebruik Vanish Carpet Gold Spray, onze beste vlekverwijderende spray voor je vloerkleed, tapijt en mat. Pak de fles, bij het snuitje van de fles en vervolgens draaien om te openen. Verwijder zo veel als mogelijk van het grove vuil op de barbecuesaus vlek, vetvlekken van spareribs en ander bbq vlees. Verstuiven, maximaal 5 minuten laten inwerken en drogen.

 

Vanish Carpet Gold Mousse

Je kan ook gemakkelijk vlekken verwijderen met de Carpet Gold Mousse, onze beste mousse om vlekken te verwijderen van je vloerkleed, tapijt en mat. 

De Carpet Gold Mousse flacon goed schudden en vervolgens verstuiven. Het poeder laten goed op die vlek verspreiden door het met een borstel die niet verkleurt in te smeren. 2 uur laten inwerken of tot de behandelde zone helemaal droog is, vervolgens stofzuigen.

Zolang je je hoofd koel houdt en ervoor zorgt dat je Vanish in huis hebt om hiermee na je BBQ vlekken te verwijderen, zal je barbecue-feestje ongetwijfeld een succes worden!

barbecuesaus

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?