Hoe verwijder je aarde en modder vlekken?

Wij volwassenen zijn vergeten waarom kinderen hier zo veel plezier aan beleven, maar kinderen doen niets liever dan in de modder springen! Met Vanish maken aarde- en modder vlekken op je kleren gelukkig geen schijn van kans. Maak je dus geen zorgen, deze vlekverwijderaar doet al het harde werk voor jou!

Voordat je modder of aarde vlekken kunt verwijderen, moet je de eerst vlek laten drogen. Als je deze vlek probeert te verwijderen als deze nog nat is, kun je de modder of aarde vlek groter maken. Als de modder of de aarde is opgedroogd, kun je de resten die op de stof liggen verwijderen zodat je met een glad oppervlak kunt werken. Meng een deel Vanish Oxi Action poeder met drie delen water en breng deze mix ruim aan op de vlek. Spoel de aarde of modder vlek nadat deze begint los te komen uit met goed warm water en schrob flink.

Is de vlek er nog steeds? Laat de kleding dan een uur lang weken in warm water en voeg indien nodig meer Vanish toe. Zo verdwijnt enige op je kleding achtergebleven modder of aarde als sneeuw voor de zon. Doe de kleding nadat deze goed is geweekt (en alleen als deze in de wasmachine kan) op een regulier programma met een schepje Vanish voor witte was of gekleurde was in de machine om ervoor te zorgen dat alle sporen van de modder of aarde vlek verdwijnen.

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, Vanish neemt zelfs opgedroogde aarde en modder vlekken onder handen. 

Kom niet meteen in actie, maar laat de modder of aarde eerst volledig drogen. Anders maak je de aarde of modder vlek op je kleren alleen maar groter.

Is de aarde of modder vlek droog? Probeer het er dan af te schudden of verwijder de droge aarde of modder resten met de stofzuiger. Was de kleding daarna uit met water.

Hoe verwijder je modder en aarde vlekken uit je vloerkleed?

Om modder en aarde vlekken van je vloerkleed, tapijt of mat te verwijderen kan je Vanish Carpet Gold Mousse proberen.

Het is makkelijk te gebruiken en werkt op je vloerkleed, tapijt en mat in om 5 keer zoveel vuil van aarde en modder te verwijderen dan bij stofzuigen.

Schudden voor gebruik en spray. Wrijf de mousse in met behulp van een schone, kleurvaste spons of dweil. Laat de mousse 2 uur inwerken en drogen tot je gaat stofzuigen.

Belangrijk, lees altijd de gebruiksaanwijzing op de productverpakking!

Je kan ook Vanish Oxi Action Carpet Gold Spray proberen om de aarde of modder vlek te verwijderen.

Dit product werkt in op de aarde of modder vlek en kan het in één keer verwijderen. Als aarde of modder eenmaal is ingetrokken kan je een borstel gebruiken om zoveel mogelijk voorzichtig weg te borstelen.

Voor het beste resultaat kan je de vlek het beste direct behandelen, draai de spuit open. Laat het product 5 minuten intrekken. Dep en wrijf voorzichtig op de vlek met een absorberende doek of spons om de vloeistof en de vlek te verwijderen.

Belangrijk, lees altijd de gebruiksaanwijzing op de productverpakking!

aarde-en-modder

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?