SPOOKACHTIGE VLEKKEN

Kinderen vinden niets leukers dan verkleden. Voor Halloween of andere griezel- of- themafeestjes beginnen ze weken van tevoren met het plannen van hun kostuums, op zoek naar allerlei dingen, van capes, maskers en gezichtsverf tot nepbloed en vampier hoektanden! Wij zullen je een aantal kostuumideeën geven om ervoor te zorgen dat jouw kinderen er deze Halloween geweldig uitzien.

Kinderen vinden niets leukers dan verkleden. Voor Halloween of andere griezel- of- themafeestjes beginnen ze weken van tevoren met het plannen van hun kostuums, op zoek naar allerlei dingen, van capes, maskers en gezichtsverf tot nepbloed en vampier hoektanden! Wij zullen je een aantal kostuumideeën geven om ervoor te zorgen dat jouw kinderen er deze Halloween geweldig uitzien.

Vergeet niet, hoe voorzichtig je ook bent, het is waarschijnlijk dat je een paar spookachtige vlekken gaat tegenkomen. Maar geen paniek, want Vanish heeft een scala aan producten om het verwijderen van vlekken makkelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op de leuke dingen!

Blijf in de stemming

Kinderen zullen heel enthousiast zijn, en willen zich waarschijnlijk zo vroeg mogelijk verkleden. Om ze af te leiden van hun kostuums voor het eten, kun je een griezelige speurtocht voor ze plannen of een enge film opzetten zodat ze in de stemming van Halloween blijven!

Tijd om te verkleden!

Zet de gezichtsverf, nepbloed en rekwisieten klaar! Dit is waar de echte pret begint. Met Halloween make-up geldt de regel: hoe viezer, hoe beter! Witte gezichten, donkere ogen en nepbloed wat omlaag druppelt over hun gezichten - hoe gruwelijker het eruit ziet, hoe beter.

Zo wit als een spook!

Een klassiek kostuum, meestal gemaakt van een oud laken. Snip een gat in het laken, zodat het lichaam van je kind is bedekt en alleen het hoofd te zien is. Maak het gezicht wit met verf en laat je kind zijn of haar BOE oefenen!

Dracula!

Begin met het wit schminken van het gezicht. Voeg wat donkere eyeliner toe rond de ogen en vergeet niet de rode lippen, met nepbloed druppelend over hun gezicht voor extra effect. Kleed ze in gewone zwarte kleren en knoop een cape om hun schouders. Tot slot, voeg de vampierhoektanden toe voor het ultieme Dracula kostuum! Je kunt ervan uitgaan dat dit kostuum voor één of andere vlek gaat zorgen, met de kans dat de witte verf terechtkomt op de zwarte kleren en het druppelende nepbloed!

Kwaadaardige Heksen!

Tijdens Halloween zal je ongetwijfeld een paar heksen op bezems voorbij zien komen. Voor dit kostuum heb je een zwarte jurk, groene of paarse panty en een puntige hoed nodig. Verf het gezicht van je kind groen en doe een beetje zwarte eyeliner rond de ogen en op de wenkbrauwen voor een echte kwaadaardige uitstraling! Voeg nepvingers en een bezem toe om de outfit helemaal af te maken. Pas echter op voor de groene gezichtsverf die overal kan afgeven!

Verwijder die vlekken

Hier zijn onze beste trucs voor het verwijderen van de meest gruwelijke Halloweenvlekken met Vanish.

  • Etensvlekken

Bij Halloween en griezelfeestjes horen natuurlijk ook allerlei zoetigheden en lekkernijen. Of het nu gaat om toffee, chocoladerepen of ander snoepgoed, je kan bijna garanderen dat de resten een spoor van vlekken zullen achterlaten op hun kleren.

Om hardnekkige etensvlekken te verwijderen kun je 1/4 schep Vanish Oxi Action Gold Pink Poedermengen met 3/4 schep warm water en een uur laten weken. Voeg nog een schep poeder toe en was normaal.

  • Verfvlekken

Als de vlekken worden veroorzaakt door gezicht- of- lichaamsverf is de kans groot dat het gaat om verf op waterbasis, waardoor het relatief eenvoudig te verwijderen is als je het goed laat inweken.

Als je de stof niet meteen kunt wassen, kun je de verschijning van natte verfvlekken verminderen door eventuele resterende restjes weg te spoelen met koud water. Als de vlek al is opgedroogd voordat je de kans hebt gekregen om de stof af te spoelen, schraap dan de harde stukjes van het oppervlak alvorens de vlek te verwijderen.

Voordat je het in de was doet kun je je kleding en linnen een voorbehandeling geven met Vanish Powergel Voorbehandeling. Knijp de formule rechtstreeks op de vlek, en wrijf het erin met behulp van het speciaal ontworpen hoofd, wacht vijf minuten en was het dan met Vanish Oxi Action Gold Pink Poeder.

Met deze tips in je achterhoofd hoeven vlekken je niet bang te maken. Geniet dit jaar van een leuke Halloween!