Zweetvlekken verwijderen

Zweetvlekken ... harde werkers weten er alles van! Deodorant en zweet veroorzaken soms behoorlijk hardnekkige vlekken. Gelukkig maakt Vanish Oxi Action komaf met elke zweetvlek op je kleren.

HOE VERWIJDER JE ZWEETVLEKKEN?

Verwijder zweetvlekken bij voorkeur met de Vanish Oxi Action Gel.

zweet

Vanish Oxi Action Gel

Breng de gel op de vlek aan en laat 5 minuten intrekken. Was op hetzelfde programma als anders, maar voeg een dosis Vanish Oxi Action Gel toe. Een hardnekkige en ingedrongen vlek? Laat je kleren dan eerst weken. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l water en dompel het kledingstuk hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga dan zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig uit.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer tips

TIPS OM ZWEETVLEKKEN TE VERWIJDEREN

Breng je deodorant aan en trek je kleren pas na een dertigtal seconden aan. Zo kan de deo drogen en beperk je het risico op vlekken.

ZWEETVLEKKEN VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Laat je kleren meteen 1 uur weken in warm water.
  • Was ze dan zoals anders (volg de wasvoorschriften), maar voeg 60 ml Vanish gel toe.
  • Belangrijk : Volg altijd de instructies op de verpakking van elk Vanish product. 

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen thee-, boter- en grasvlekken uit je kleren.

WAAROM LAAT ZWEET VLEKKEN NA?

Zweetvlekken onder de oksels ontstaan door een reactie tussen het zout uit het zweet en de aluminiumdeeltjes in veel deodorants (die zitten erin om huidirritatie tegen te gaan). Na verloop van tijd zie je vlekken en krijgen je kleren een gele kleur. Je favoriete bloes wordt dus vlugger geel onder de oksels dan dat kleedje dat je maar af en toe uit de kast haalt.