Mayonaisevlekken verwijderen

Mayonaise smaakt gewoon heerlijk bij élk gerecht. Maar een klodder mayonaise op je kleren is een ander paar mouwen ... Geen paniek, Vanish verwijdert deze vlekken van je kleren en zorgt voor een verbluffend wasresultaat!

HOE VERWIJDER JE MAYONAISEVLEKKEN?

Verwijder mayonaisevlekken bij voorkeur met de Vanish Oxi Action Gel.

mayonaise

Vanish Oxi Action Gel

Breng de gel aan op de vlek en laat 5 minuten intrekken. Was op je normale wasprogramma, maar voeg een dosis Vanish Oxi Action Gel toe. Kleren met hardnekkige en ingedrongen vlekken was je het best met de hand. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l warm water en dompel het kledingstuk hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer tips

TIPS OM MAYONAISEVLEKKEN TE VERWIJDEREN

Mayonaise is een product op basis van olie. Het allerbelangrijkste? Behandel de vlek zo snel mogelijk. Want vlekken van producten op basis van olie kunnen heel hardnekkig zijn als ze opgedroogd zijn. Herhaal dus eventueel tot de vlek er volledig uit is. 

MAYONAISEVLEKKEN VERWIJDEREN – PRAKTISCHE TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want je kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Verwijder de mayonaise zo goed mogelijk met een stomp mes of lepel.
  • Houd de vlek onder koud water en laat een aantal minuten rusten.
  • Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed komaf te maken met die vlek.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen koffie-, olie-, vet- en zweetvlekken.