stain.StainImageDamp.mediaItem.Image.altText

Olie- en vetvlekken verwijderen

Is die fles zuiderse olijfolie ook niet meer uit jouw keuken weg te denken? Net als de bijbehorende vlekken op je kleren? Veel mensen denken dat hun kleren met olievlekken voorgoed om zeep zijn, maar niets is minder waar! Vanish oxi action kan helpen olievlekken en vetvlekken te verwijderen.

HOE VERWIJDER JE OLIE- EN VETVLEKKEN?

Verwijder olie- en vetvlekken bij voorkeur met de Vanish Oxi Action Gel.

Oplossing 1 Oplossing 1
Vanish Oxi Action Gel

Breng de gel aan op de vlek en laat 5 minuten intrekken. Was op je normale wasprogramma, maar voeg een dosis Vanish Oxi Action Gel toe.

Kleren met hardnekkige en ingedrongen vlekken was je het best met de hand. Los 60 ml Vanish Oxi Action Gel op in 4 l warm water en dompel het kledingstuk hierin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk of spoel overvloedig met water uit.

Belangrijk: Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

 

Voor meer tips, klik op de titels hieronder:

expand
Tips om olie- en vetvlekken te verwijderen

Het allerbelangrijkste? Schiet meteen in actie! Ingedrongen olie- en vetvlekken krijg je namelijk niet meer zo gemakkelijk uit je kleren.

expand
Olie- en vetvlekken verwijderen – Praktische tips