Vlekken van barbecuesaus verwijderen

Een beetje te hard op de fles barbecuesaus geduwd? Het resultaat: een prachtig kunstwerk op je nieuwe T-shirt én op de kleren van je tafelgenoot! Wij hebben gelukkig dé oplossing. De producten van Vanish gaan vlekken van barbecuesaus namelijk efficiënt te lijf.

HOE VERWIJDER JE VLEKKEN VAN BARBECUESAUS?

Verwijder vlekken van barbecuesaus bij voorkeur met het Vanish Oxi Action Poeder.

barbecuesaus

Vanish Oxi Action Poeder

Handwas: los een dosis Vanish Oxi Action Poeder op in 4 l warm water (max. 40 °C) en dompel het kledingstuk erin onder. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga vervolgens zoals gewoonlijk te werk. Voor een nóg beter resultaat kun je een dosis vlekkenverwijderaar aan je wasproduct toevoegen.

Belangrijk:

Volg altijd de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van elk product staan. Gebruik dit product niet op wol, zijde of leder. Vanish is ook ongeschikt voor geboende of geverniste oppervlakken, zoals hout, metaal enz.

Heeft u de oplossing niet gevonden die u zocht?

Meer tips

TIPS OM VLEKKEN VAN BARBECUESAUS TE VERWIJDEREN

Het allerbelangrijkste? Behandel de vlek zo snel mogelijk. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het is om ze volledig te verwijderen. Vergeet niet dat vlekken van barbecuesaus heel hardnekkig zijn.

VLEKKEN VAN BARBECUESAUS VERWIJDEREN – PRAKTISCHE
TIPS

Heb je geen Vanish bij de hand? Dat is niet zo erg, want we kunnen je al enkele tips geven. Vanish neemt zelfs opgedroogde vlekken onder handen.

  • Verwijder de saus zo goed mogelijk met een vochtige doek of keukenpapier. Dep de vlek zo goed mogelijk, maar wrijf niet!
  • Haal zo snel mogelijk Vanish in huis en volg deze instructies om voorgoed komaf te maken met die vlek.

Andere tips om vlekken te verwijderen

Vanish helpt te verwijderen olijfolie- en bloedvlekken.