VLEKKEN IN ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG

Hoewel een regenboog prachtig kan zijn, staan de zeven kleuren uit de boog ook voor verschillende vervelende vlekken die je tegen kunt komen. Gelukkig biedt Vanish je altijd het perfecte product tegen welke vlek dan ook.

Hoewel een regenboog prachtig kan zijn, staan de zeven kleuren uit de boog ook voor verschillende vervelende vlekken die je tegen kunt komen. Gelukkig biedt Vanish je altijd het perfecte product tegen welke vlek dan ook.

Geel - Mosterd

Perfect op een broodje kroket, maar zo gemakkelijk geknoeid. Mosterd bevat kurkuma, wat voor lastige mosterdvlekken kan zorgen.

Oranje - jus d'orange

Een lekker verfrissende glas jus d'orange kan helaas ook felle vlekken achterlaten. Lees hier hoe je sap vlekken kunt verwijderen uit je kleding.

Groen - Grass

Of het nu picknicks of voetbalwedstrijden zijn, op de een of andere manier komen grasvlekken altijd op onze knieën en ellebogen terecht.

Blauw - Bosbessen

Bosbessen zijn superlekker in muffins, fruitsalade, maar veroorzaken ook vlekken. Ze mogen dan vol zitten met antioxidanten, de sterke kleur zorgt er voor dat de vlekken niet te missen zijn op je kleding. Bekijk op de Vanish Tip Exchange platform hoe je dit soort vlekken het beste kunt verwijderen.

Indigo - Inkt

Wanneer je linkshandig bent ken je als geen ander de problemen wanneer je verse inkt over je hand en mouwen uitsmeert. Al zijn inktvlekken echt niet alleen voor linkshandigen. Met Vanish Oxi Action Gel verwijder je gegarandeerd alle inktvlekken.

Violet - Biet

Nu steeds meer mensen gezond gaan eten, zien we steeds vaker bietjes bij mensen in de koelkast, maar ook op hun kleding. Hoewel ze dus gezond zijn en kleur toevoegen aan een maaltijd, kunnen ze ook vlekken maken. Lees hier de tips om rode bietvlekken te verwijderen.

De zeven kleuren van de regenboog zijn hartstikke mooi, maar de vlekken die je met deze kleuren associeert niet. Vanish kan de moeilijkste vlekken verwijderen. Van bloed tot mosterd, Vanish kan de meest moeilijk vlekken verwijderen.