Nieuws & Artikelen

Hoe kom je fris de dag door
22-12-2016

Hoe kom je fris de dag door

Hoewel zweten er voor zorgt dat je lichaamstemperatuur wordt gereguleerd, kan het ook voor ongemakkelijke situaties zorgen. Denk aan zweetvlekken en gele vlekken in je kleding. Maar, maak je geen zorgen, terwijl je lichaam voor zichzelf zorgt, zorgt Vanish voor je kleding.  Lees hier onze tips om je fris de dag door te helpen.

Lees meer
Een band opbouwen met je kind
22-12-2016

Een band opbouwen met je kind

Er is een wezenlijk verschil in hoe kinderen tegenwoordig hun tijd spenderen en hoe kinderen dat in de Jaren negentig deden. Kinderen en volwassenen spenderen meer tijd op hun mobiele telefoon en andere mobiele apparaten. En dit kan impact hebben op te tijd die je hebt om met je kind door te brengen. Wij geven je wat tips om een band op te bouwen met je kind. Weg van de schermen en wanneer het een kliederboel wordt is Vanish er om de vlekken te verwijderen.

Lees meer
Leren schrijven
21-12-2016

Leren schrijven

Of een kind nu aan het kleuren is of zijn naam probeert te schrijven, er wordt geoefend op het handschrift wanneer dit gebeurt. Het alfabet kan lastig zijn voor een kind dat nog niet kan schrijven, en ook met papa en mama in de buurt zullen er inktvlekken ontstaan. De vraag is alleen waar? In kleding of op meubels, Vanish helpt je met het verwijderen van inktvlekken.

Lees meer